IBN
Închide

Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "milk"
Cercetări privind unele aspecte microbiologice ale laptelui și diferitelor sortimente de produse lactate
Golban Rita, Golban Artur
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-353
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Породные особенности химического состава и биологической ценности молока овцематок
Stapai P.1, Stahiv Nadejda1, Paraniac N.2
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-265
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
О принятых в 90-х годах прошлого века математических трендах прогнозирования обеспеченности кормами отраслей белорусского животноводства
Solianik S., Solianik V.
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-247
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Влияние генотипа коров по каппа-казеинам на биохимический состав молока
Ladîka Vladimir1, Pavlenko Iulia1, Sklearenko Iurii2
1 Сумский Аграрный Национальный Университет,
2 Институт сельского хозяйства Северо-Востока НААН Украины
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-282
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea
Chiţanu Ana
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-32. Vizualizări-431
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-5 of 5