Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "Şrot"
Evaluarea organoleptică a semifabricatelor din carne tocată cu componente vegetale |
Grumeza-Clefos Irina1, Borș Alexandra1, Ţurcan Ana1, Mîrza Tatiana2 |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-586 |
Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen |
Grosu Carolina, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Siminiuc Rodica, Deseatnicov Olga, Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-627 |
Evaluarea şrotului de monardă după distilarea uleiului volatil ca sursă de compuşi activi polifenolici |
Casian Ana, Casian Igor |
Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță |
2023. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2345-1476. |
Disponibil online 19 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-47 |
Însușirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuși bioactivi |
Grumeza-Clefos Irina, Borș Alexandra |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 23 June, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-622 |
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri |
Grumeza-Clefos Irina1, Gudima Angela2, Coev Ghenadii1, Macari Artur2 |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-917 |
1-5 of 5