IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-9(9) pentru cuvîntul-cheie "procesare"
Adaosurile nocive în produsele alimentare
Carasiova Aliona
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-589-3.
Disponibil online 2 April, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-530
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene
Savin Gheorghe, Arhip Vasile, Codrean (Sclifos) Aliona, Netreba Natalia, Postoroncă M.
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-650
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluarea eficienței economice a întreprinderilor de procesare a legumelor și fructelor din Republica Moldova
Zaharco Silvia
Economica
Nr. 3(97) / 2016 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 10 November, 2016. Descarcări-14. Vizualizări-1319
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularități metodologice ale managementului la lansarea în fabricație și procesarea unui produs nou
Cismaru Ivan, Gărăoiu Marioara
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2015. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-714-0.
Disponibil online 11 December, 2018. Descarcări-23. Vizualizări-617
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea algoritmului de calcul pentru optimizarea vitezei de calcul a transformatei Fourier
Capcanari Ion, Purci Gheorghe, Captari Hristina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul I. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-544-2.
Disponibil online 11 April, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-575
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conceptul unui curs opţional: Procesarea textului ştiinţific
Cosovan Olga
Oportunităţi de dezvoltare şi optimizare curriculară pe aria limbă şi comunicare în gimnaziu şi liceu
2017. Chişinău. ISBN 978-9975-46-323-2.
Disponibil online 23 October, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fructele unabi – ingredient alimentar funcțional
Vădănescu Natalia
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-481
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza sectorului de prelucrare fructe şi legume din Republica Moldova
Munteanu Alina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 2 June, 2023. Descarcări-14. Vizualizări-204
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Protecția activității biologice a nucilor prin acoperirea cu compoziții comestibile biopolimerice
Sandu Iuliana, Pateriuc Victoria
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-87
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-9 of 9