IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "goat's milk"
Goat milk yogurt with improved properties
Bulgaru Viorica, Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-83
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analysis of the physical properties of fruit yogurt
Cușmenco Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-195
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea
Chiţanu Ana
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-32. Vizualizări-431
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul particularităţilor de fabricare a brânzei de capră
Chiţanu Ana
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-311
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4