Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "goat's milk"
Goat milk yogurt with improved properties |
Bulgaru Viorica, Popescu Liliana |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-83 |
Analysis of the physical properties of fruit yogurt |
Cușmenco Tatiana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-195 |
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea |
Chiţanu Ana |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-32. Vizualizări-431 |
Studiul particularităţilor de fabricare a brânzei de capră |
Chiţanu Ana |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-311 |
1-4 of 4