Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "meal"
Идеология трапезы в повести П. Зюскинда «Голубка» |
Sporîş Natalia |
Молдавский Государственный Университет |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-93 |
Evaluarea şrotului de monardă după distilarea uleiului volatil ca sursă de compuşi activi polifenolici |
Casian Ana, Casian Igor |
Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță |
2023. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2345-1476. |
Disponibil online 19 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-47 |
Кормовая ценность протеина сои |
Ciornolata L., Gorbaciuk T. |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-607 |
Using of waste products as a functional raw material in food industry |
Sportova Elina |
Technical University of Moldova |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-483 |
1-4 of 4