Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "chemical properties"
Parametrii de calitate a şroturilor din seminţe oleaginoase utilizaţi în produsele de carne |
Grumeza-Clefos Irina, Macari Artur, Gudima Angela, Coev Ghenadii |
Agronomie şi agroecologie |
Vol.52(1). 2018. Chişinău. ISBN 978-. |
Disponibil online 5 December, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-692 |
Some agrochemical properties of carbonate chernozem and different soil use |
Indoitu Diana |
Institute of Microbiology and Biotechnology |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 23 November, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-229 |
Caracteristicile fizico-chimice şi senzoriale ale cărnii de prepeliţă, linia de carne |
Costăchescu Dragoş, Boişteanu Paul Corneliu, Costachescu Elena, Hoha Gabriel |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 21 February, 2020. Descarcări-24. Vizualizări-687 |
1-3 of 3