Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "functional product"
Composition and characteristics of goat milk: a review |
Bogdan-Golubi Nina |
Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-602 |
Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oil |
Radu Oxana, Baerle Alexei, Tatarov Pavel, Popescu Liliana |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-705 |
Cercetări cu privire la obținerea produselor de panificație funcționale |
Sava Marina, Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-73. Vizualizări-714 |
1-3 of 3