Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "sheep milk"
Pretabilitatea laptelui de oaie pentru fabricarea brânzeturilor în sărămură |
Chiţanu Ana |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-620 |
Efectul încrucişărilor de ameliorare în creşterea producţiei de lapte la ovine |
Pascal Constantin123, Ionică Nechifor2, Costică Cristian3, Florea Marian13 |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 22 February, 2020. Descarcări-26. Vizualizări-729 |
Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining |
Barbaroș Maria-Marcela, Bureţ Elena, Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-763 |
1-3 of 3