Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-19(19) pentru cuvîntul-cheie "lactic acid bacteria"
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-138 |
Composition and characteristics of goat milk: a review |
Bogdan-Golubi Nina |
Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-567 |
Studying the possibilities of using of essential oils in dairy products. Oregano (Origanum Vulgare l.) |
Kosţova Irina1, Dimitrov Dimitar1, Ivanova Mihaela1, Vlaseva R.2, Damyanova S.2, Ivanova N.2, Stoianova Antonia2 |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-687 |
Reducing the risk of spoilage caused by Bacillus cereus in cow's and goat's milk yogurt with berries puree |
Cușmenco Tatiana, Sandulachi Elisaveta, Bulgaru Viorica, Macari Artur, Netreba Natalia, Sandu Iuliana, Dianu Irina |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-240 |
The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt |
Cușmenco Tatiana, Sandulachi Elisaveta, Bulgaru Viorica, Macari Artur |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-26. Vizualizări-495 |
Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits |
Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Cușmenco Tatiana |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-288 |
Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei |
Şveţ Svetlana, Bureţ Elena, Coev Ghenadii |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-572 |
Комбинированная сметана и сроки ее хранения |
Svets S, Bureţ Elena, Burţeva Svetlana, Coev Ghenadii |
Институт Пищевых Технологий |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-638 |
Cultura mixtă din tulpini autohtone de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-664 |
Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană |
Şveţ Svetlana1, Cartaşev Anatolie2 |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-593 |
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-224 |
Biotechnological potential of lactic acid bacteria preserved in national collection of nonpathogenic microorganisms |
Bogdan-Golubi Nina |
Institute of Microbiology and Biotechnology, TUM |
Natural sciences in the dialogue of generations |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3430-9-1. |
Disponibil online 18 October, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-113 |
Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 10 December, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-408 |
Development of probiotic starter producing antimicrobial peptides |
Cartaşev Anatolie |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-289 |
Influence of protective media for thermophilic lactic acid bacteria during the freeze-drying process |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3496-2-8; 978-9975-3496-1-1. |
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-299 |
Quality appreciation of goat milk as raw material for brined cheese production |
Bogdan-Golubi Nina |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3496-2-8; 978-9975-3496-1-1. |
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-366 |
Îmbunătăţirea calităţii produselor din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice) |
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009 |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-88 |
Evaluarea viabilității bacteriilor lactice din CNMN |
Bogdan-Golubi Nina, Slanina Valerina |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă |
Ediția 10, Vol.1. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2. |
Disponibil online 20 April, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-185 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-316 |
1-19 of 19