IBN
Închide
Selectează perioada
Print PDF

Prezenţa autorilor din străinătate în revista Journal of Food Science and Technology

Afisarea articolelor: 1-2(2)
2020
1. GHENDOV-MOŞANU, A., dr., CRISTEA, E., dr., STURZA, R., dr.hab, NICULAUA, M., Centrul de Cercetări pentru Oenologie, Academia Română Filiala Iași, România, PATRAȘ, A., Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi, România Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candies. Journal of Food Science and Technology. 2020, nr. 12(57), 4394-4383. ISSN 0022-1155 ISSNe 0975-8402.
2. GHENDOV-MOŞANU, A., dr., STURZA, R., dr.hab, OPRIȘ, O., Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, România, LUNG, I., Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, România, POPESCU, L., dr., POPOVICI, V., dr., SORAN, M., Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, România, PATRAȘ, A., Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi, România Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties. Journal of Food Science and Technology. 2020, nr. 2(57), 637-628. ISSN 0022-1155 ISSNe 0975-8402.
 
 

1-2 of 2