A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Z |
З | С | Э |
Despre revistă | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Domenii ştiinţifice | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Anul fondării 1976 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tirajul revistei | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vizibilitate internațională | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caracteristica articolelor | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Limba de publicare | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vizibilitatea autorilor | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Numărul curent
|
pISSN: 0308-8146 | Food Chemistry |
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9 | |
Factor de impact SJR 2022 - 1.624 | |
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197 | |
Prezenta autorilor din străinătate
Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus
Autori cu ORCID
Topul autorilor
Nr d/o | Numele autorului | Nr articole |
---|---|---|
1 | Romani Santina | 2 |
2 | Dalla Rosa Marco | 2 |
3 | Nistor Oana Viorela | 2 |
4 | Seremet (Ceclu) Liliana | 2 |
5 | Andronoiu Doina Georgeta | 2 |
6 | Rudi Ludmila Boris | 2 |
7 | Botez Elisabeta | 2 |
8 | Cropotova Janna | 2 |
9 | Tylewicz Urszula | 2 |
10 | Cocci Emiliano | 1 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI | |
Articole cu H-index RM, Scopus | 1 | 121 | 0 | 1 |
Articole | 7 | 2685 | 0 | 7 |
Volume | 7 | 1603 | 32 | |
Total | 14 | 4288 | 32 |