IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2000
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-22 17:05
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2023  (1 din 1)1    
 2023  (1 din 1)1    
Nr. 1(24) 1
 2022  (1 din 1)1    
Nr. 1(23) 1
 2021  (1 din 1)1    
Nr. 3(22) 1
 2020  (1 din 6)1    
Nr. 1(21) 1
 2017  (2 din 6)2    
Nr. 3(18) 1
Nr. 1(18) 1
 2016  (3 din 6)3    
Nr. 3(17) 1
Nr. 2(17) 1
Nr. 1(17) 1
imagine

pISSN: 1582-540X
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
Factor de impact CiteScore 2019 - 0.9
Factor de impact SJR 2019 - 0.234
Factor de impact SNIP 2019 - 0.215

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcate
Articole9284186
Volume9174643
Total184587129

Vizualizări   184Descărcări   4

Conţinutul numărului de revistă

The influence of ZnO nanoparticles on the amino acids biosynthesis at pigmented yeast Rhodotorula gracilis CNMN-Y-30 383-389
Beshliu Alina , Efremova Nadejda