IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-09-09 13:51
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 13 / i14 / 2023  (2 din 1)1    
 2023  (2 din 1)2    
Vol. 13, i14 1
Vol. 13, i2 1
 2022  (4 din 1)4    
Vol. 12, i18 1
Vol. 12, i15 1
Vol. 12, i7 1
Vol. 12, i6 1
 2021  (3 din 1)3    
Vol. 11, i24 1
Vol. 11, i21 1
Vol. 11, i8 1
 2020  (2 din 1)3    
Vol. 10, i20 2
Vol. 10, i14 1
 2019  (1 din 6)1    
Vol. 9, i7 1
 2014  (1 din 6)1
Vol. 4, i4 1
imagine

pISSN: 2076-3417
Applied Sciences (Switzerland)
Factor de impact CiteScore 2022 - 4.5
Factor de impact SJR 2022 - 0.492
Factor de impact SNIP 2022 - 0.974

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
111441
Articole14538512414
Volume13279783
Total278182207

Vizualizări   138Descărcări   1

Conţinutul numărului de revistă

Aronia Extracts in the Production of Confectionery Masses 1-15

DOI: 10.3390/app12157664

Ghendov-Moşanu Aliona , Iuga Mădălina , Mironeasa Silvia , Sturza Rodica