pISSN: 2076-3921
| Antioxidants |
Factor de impact CiteScore 2022 - 8.8 |
Factor de impact SJR 2022 - 1.084 |
Factor de impact SNIP 2022 - 1.541 |
|
Prezenta autorilor din străinătate
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 2 | Engleza | 2 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2023
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 2 | 395 | 5 | 2 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2023 - 2023Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 2 | 395 | 5 | 2 |
Volume | 2 | 165 | 3 | |
Total | 4 | 560 | 8 | |
Vol. 12, Nr. 4 / 2023 | Disponibil în IBN: 18.05.2023 | | Vizualizări 104 | Descărcări 3 | |
Conţinutul numărului de revistă |
|
The Effect of Aromatic Plant Extracts Encapsulated in Alginate on the Bioactivity, Textural Characteristics and Shelf Life of Yogurt | | 1-25 | DOI: 10.3390/antiox12040893 | Popescu Liliana , Cojocari Daniela , Ghendov-Moşanu Aliona , Lung Ildiko , Soran Maria-Loredana , Opriș Ocsana-Ileana , Kacso Irina E. , Ciorita Alexandra , Balan Greta , Pintea Adela Mariana , Sturza Rodica |
|