IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-01-30 12:16
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2016  (1 din 2)1    
 2016  (1 din 2)1    
Nr. 2(5) 1
imagine

pISSN: 2182-1054
International Journal of Food Studies

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2016
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole137931
Volume11283
Total25076

Vizualizări   129Descărcări   3

Conţinutul numărului de revistă

The influence of thermal treatments on the antioxidant activity and colour of chokeberry (Aronia melanocarpa) extract 224-231

DOI: 10.7455/ijfs/5.2.2016.a10

Cristea Elena