Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
725 18 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-17 19:41 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
614.31(478) (3) |
Sanitary inspection and control (92) |
SM ISO690:2012 ŢURCAN, Iuliu. Asigurarea inofensivităţii lanţului alimentar prin implementarea ISO 22000:2018 în cadrul întreprinderilor din Republica Moldova. In: Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională, 2020, nr. 1(119), pp. 26-28. ISSN 1810-6455. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.3692635 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională | ||||||
Numărul 1(119) / 2020 / ISSN 1810-6455 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.5281/zenodo.3692635 | ||||||
CZU: 614.31(478) | ||||||
Pag. 26-28 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Creşterea ofertei de alimente, combinată cu introducerea de noi tehnologii alimentare, creează necesitatea unui control riguros asupra inofensivităţii produselor alimentare. Sporirea numărului de agenţi economici în domeniul alimentar duce la creşterea riscurilor legate de siguranţa alimentelor. Astfel, siguranţa alimentelor poate fi demonstrată numai prin implementarea şi menţinerea în bună funcţionare a unui sistem de management al siguranţei alimentelor conform cerinţelor standardului internaţional ISO 22000:2018, care trebuie să fie parte componentă a oricărei organizaţii din lanţul alimentar. |
||||||
Cuvinte-cheie siguranța alimentelor, standard internaţional 22000, lanţ alimentar, HACCP, risc, Food safety, Food chain, international standard 22000, HACCP, Risk |
||||||
|