Articolul precedent |
Articolul urmator |
575 18 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-02 17:02 |
SM ISO690:2012 CUȘMENCO, Tatiana. Valorificarea laptelui de capră în iaurt. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.1, pp. 488-491. ISBN 978-9975-45-588-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2019 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 488-491 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă. |
||||||
Cuvinte-cheie lapte de capră, lapte de vacă, iaurt, fermentare, indici de calitate, analiza sensorială |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Valorificarea laptelui de capră în iaurt"> <meta name="citation_author" content="Cușmenco Tatiana"> <meta name="citation_publication_date" content="2019"> <meta name="citation_collection_title" content="Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"> <meta name="citation_volume" content="Vol.1"> <meta name="citation_firstpage" content="488"> <meta name="citation_lastpage" content="491"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/488-491_2.pdf">