Articolul precedent |
Articolul urmator |
584 18 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-02 17:02 |
SM ISO690:2012 CUȘMENCO, Tatiana. Valorificarea laptelui de capră în iaurt. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.1, pp. 488-491. ISBN 978-9975-45-588-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2019 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 488-491 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă. |
||||||
Cuvinte-cheie lapte de capră, lapte de vacă, iaurt, fermentare, indici de calitate, analiza sensorială |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Cușmenco, T.</dc:creator> <dc:date>2019</dc:date> <dc:description xml:lang='ro'><p>Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă.</p></dc:description> <dc:source>Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor (Vol.1) 488-491</dc:source> <dc:subject>lapte de capră</dc:subject> <dc:subject>lapte de vacă</dc:subject> <dc:subject>iaurt</dc:subject> <dc:subject>fermentare</dc:subject> <dc:subject>indici de calitate</dc:subject> <dc:subject>analiza sensorială</dc:subject> <dc:title>Valorificarea laptelui de capră în iaurt</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>