Valorificarea laptelui de capră în iaurt
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
583 18
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-02 17:02
SM ISO690:2012
CUȘMENCO, Tatiana. Valorificarea laptelui de capră în iaurt. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.1, pp. 488-491. ISBN 978-9975-45-588-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2019
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019

Valorificarea laptelui de capră în iaurt


Pag. 488-491

Cușmenco Tatiana
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 28 ianuarie 2020


Rezumat

Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă.

Cuvinte-cheie
lapte de capră, lapte de vacă, iaurt, fermentare, indici de calitate, analiza sensorială

Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-93153</doi_batch_id>
<timestamp>1713938515</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>idsi@asm.md</email_address>
</depositor>
</head>
<body>
<collection>
<collection_metadata>
<full_title>Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor</full_title>
</collection_metadata>
<collection_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2019</year>
</publication_date>
<isbn>978-9975-45-588-6</isbn>
</collection_issue>
<collection_article publication_type='full_text'><titles>
<title>Valorificarea laptelui de capră &icirc;n iaurt</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Tatiana</given_name>
<surname>Cușmenco</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2019</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>488</first_page>
<last_page>491</last_page>
</pages>
</collection_article>
</collection>
</body>
</doi_batch>