Calitatea laptelui de capră în dependenţă de rasă
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
693 21
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-05 13:14
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
636.39.034 (2)
Small ruminants (67)
SM ISO690:2012
CHIŢANU, Ana, COŞER, Cornel. Calitatea laptelui de capră în dependenţă de rasă. In: Zootehnie şi biotehnologii , 25 septembrie 2015, Chișinău. CHIȘINĂU: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 44, pp. 275-277. ISBN 978-9975-64-125-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44, 2015
Simpozionul "Zootehnie şi biotehnologii"
Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2015

Calitatea laptelui de capră în dependenţă de rasă

CZU: 636.39.034

Pag. 275-277

Chiţanu Ana, Coşer Cornel
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 26 martie 2019


Rezumat

The chemical composition of goat milk is the subject of race, individuality, area, age, level and nature of nutrition, lactation stage, season calendar, during milking and health. Because goats rarely get sick from tuberculosis, goat milk can be consumed raw, and thus maintaining maximum effectiveness of proteins, lipids, sugars, vitamins, enzymes and minerals.

Cuvinte-cheie
Goot, milk, Chimical compoition, Race, Lactation stage