Articolul precedent |
Articolul urmator |
693 21 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-05 13:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
636.39.034 (2) |
Small ruminants (67) |
SM ISO690:2012 CHIŢANU, Ana, COŞER, Cornel. Calitatea laptelui de capră în dependenţă de rasă. In: Zootehnie şi biotehnologii , 25 septembrie 2015, Chișinău. CHIȘINĂU: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 44, pp. 275-277. ISBN 978-9975-64-125-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 44, 2015 |
||||||
Simpozionul "Zootehnie şi biotehnologii" Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2015 | ||||||
|
||||||
CZU: 636.39.034 | ||||||
Pag. 275-277 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The chemical composition of goat milk is the subject of race, individuality, area, age, level and nature of nutrition, lactation stage, season calendar, during milking and health. Because goats rarely get sick from tuberculosis, goat milk can be consumed raw, and thus maintaining maximum effectiveness of proteins, lipids, sugars, vitamins, enzymes and minerals. |
||||||
Cuvinte-cheie Goot, milk, Chimical compoition, Race, Lactation stage |
||||||
|