Articolul precedent |
Articolul urmator |
750 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-03 16:24 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.86:632.981 (2) |
Viticulture. Grape vines. Vineyards (624) |
Plant damage, injuries. Plant diseases. Pests, organisms injurious to plants. Plant protection (977) |
SM ISO690:2012 DERENDOVSCAIA, Antonina, NICOLAESCU, Gheorghe, MIHOV, Dumitru, SECRIERU, Silvia, PROCOPENCO, Valeria, GODOROJA, Mariana, LUNGU, Cornelia, MIHOV, Varvara. Aplicarea preparatului Gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării a soiului Apiren beauty seedless. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 188-194. ISBN 978-9975-64-273-6.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 42 (2), 2015 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.86:632.981 | ||||||
Pag. 188-194 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The studied of actions preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) in doses of GA3 100 and 125 ppm in the productivity and quality of fruit seedless table grapes Beauty Seedless at different technologies of application. It is shown that for conditions RM it is the most acceptable use of a preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) for the treatment of zone inflorescence in phases of postfertilisation (3-5 days after flowering, Ø berries of 3-6 mm) which leads to an increase in weight of bunches and the berries 1.6-1.9 times and yield grades for 2,3-3,9 kg /bush, compared to the control. |
||||||
Cuvinte-cheie Gibberellic Acid, Preparation Gobbi Gib 2LG, Productivity, Table seedless grape variety |
||||||
|