Aplicarea preparatului Gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării a soiului Apiren beauty seedless
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
750 13
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-03 16:24
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.86:632.981 (2)
Viticulture. Grape vines. Vineyards (624)
Plant damage, injuries. Plant diseases. Pests, organisms injurious to plants. Plant protection (977)
SM ISO690:2012
DERENDOVSCAIA, Antonina, NICOLAESCU, Gheorghe, MIHOV, Dumitru, SECRIERU, Silvia, PROCOPENCO, Valeria, GODOROJA, Mariana, LUNGU, Cornelia, MIHOV, Varvara. Aplicarea preparatului Gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării a soiului Apiren beauty seedless. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 188-194. ISBN 978-9975-64-273-6..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 42 (2), 2015
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"
Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015

Aplicarea preparatului Gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării a soiului Apiren beauty seedless

CZU: 634.86:632.981

Pag. 188-194

Derendovscaia Antonina, Nicolaescu Gheorghe, Mihov Dumitru, Secrieru Silvia, Procopenco Valeria, Godoroja Mariana, Lungu Cornelia, Mihov Varvara
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 26 martie 2019


Rezumat

The studied of actions preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) in doses of GA3 100 and 125 ppm in the productivity and quality of fruit seedless table grapes Beauty Seedless at different technologies of application. It is shown that for conditions RM it is the most acceptable use of a preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) for the treatment of zone inflorescence in phases of postfertilisation (3-5 days after flowering, Ø berries of 3-6 mm) which leads to an increase in weight of bunches and the berries 1.6-1.9 times and yield grades for 2,3-3,9 kg /bush, compared to the control.

Cuvinte-cheie
Gibberellic Acid, Preparation Gobbi Gib 2LG, Productivity, Table seedless grape variety