Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
726 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-06 20:24 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
612.3:579.86 (1) |
Physiology. Human and comparative physiology (719) |
Classification and systematics of microorganisms (183) |
SM ISO690:2012 BOGDAN, Victoria, STRUTINSCHI, Tudor, TIMOŞCO, Maria, VELCIU, Aliona, STROCOVA, Valentina. Acţiunea diverselor raţii alimentare asupra procesului de multiplicare a streptococilor intestinali. In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii), 2018, nr. 1(111), pp. 26-30. ISSN 1814-3237. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii) | |||||
Numărul 1(111) / 2018 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X | |||||
|
|||||
CZU: 612.3:579.86 | |||||
Pag. 26-30 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
În mod experimental, atât în condiţiii in vitro, cât şi in vivo, a fost dovedită acţiunea benefică sau prebiotică a variantei cu numărul 5 a raţiilor alimentare, elaborate în premieră în cadrul Institutului de Fiziologie şi Sanocreatologie, asupra procesului de multiplicare şi dezvoltare a streptococilor intestinali din genul Enterococcus, în special, E. faecium, care prezintă un interes major pentru menținerea sănătății tubului digestiv, precum şi pentru industria farmaceutică |
|||||
Cuvinte-cheie acţiune prebiotică, proces de multiplicare, industrie farmaceutică., raţie alimentară, streptococi intestinali, tub digestiv |
|||||
|