Articolul precedent |
Articolul urmator |
738 48 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-20 10:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
641.887 (1) |
Home economics. Domestic science. Housekeeping (166) |
SM ISO690:2012 STREŢCO, Tatiana. Studiul particularităţilor tehnologiilor de obţinere a sosurilor alimentare cu scopul elaborării documentaţiei tehnice. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, Vol.1, pp. 302-306. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației" Cahul, Moldova, 7 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 641.887 | ||||||
Pag. 302-306 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The technology of making sauces correlates with the science of healthy eating. Sauces improve the organoleptic properties of the dishes and ensure a good digestion. For these reasons, the particularities of the technologies of sauces production in national and international cuisine have been researched. In order to satisfy consumer demand, some innovation technologies are being implemented to produce new sauces or to improve the quality of existing ones. For the sauces with innovative technologies and modified ones, the economic agent elaborates a normative document which prescribes the technical conditions to which the manufactured product must correspond. The obtained results imply the correct application of the process of making the sauces, the correct association of the sauces with the served dishes. The normative-technical documentation of the Adjica Sauce firm Standard was elaborated. |
||||||
Cuvinte-cheie dextrinizare, sosuri de bază şi sosuri derivate, béchamel, emulsie alimentară de tip maioneză, materii prime vegetale, valoare calorică, Proces tehnologic, condimente, indici de calitate |
||||||
|