Exigenţe pentru struguri şi vinuri ecologice (biologice)
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
987 18
Ultima descărcare din IBN:
2022-04-18 14:05
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
[634.8+663.2](478) (20)
Viticulture. Grape vines. Vineyards (624)
Wine. Winemaking. Oenology (442)
SM ISO690:2012
GĂINĂ, Boris, POULARD, Alain, GURJUI, Eliza, RAPCEA, Mihail. Exigenţe pentru struguri şi vinuri ecologice (biologice) . In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2015, nr. 2(37), pp. 117-119. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 2(37) / 2015 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

Exigenţe pentru struguri şi vinuri ecologice (biologice)
CZU: [634.8+663.2](478)

Pag. 117-119

Găină Boris1, Poulard Alain2, Gurjui Eliza3, Rapcea Mihail1
 
1 Academia de Ştiinţe a Moldovei,
2 Institut Français de la Vigne et du Vin,
3 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 17 iulie 2015


Rezumat

Articolul analizează posibilităţile obţinerii vinurilor ecologice (biologice) cu utilizarea biopreparatelor de protecţie a viţei de vie contra bolilor şi vătămătorilor. Autorii prezintă primele rezultate practice realizate în Moldova şi peste hotarele ei. Sunt formulate unele exigenţe faţă de materia primă – struguri şi pentru produsul finit – vinul ecologic.

This article discusses the possibilities of obtaining ecological (biological) wines using bio vine protection against diseases and pests. Bring first practical results achieved in Moldova and abroad. Some are formulated stringent raw material – grapes and the finished product – organic wine.

Cuvinte-cheie
struguri, suc, cerinţe.,

vinuri ecologice (biologice)