Caracteristica generală a sectorului de panificaţie din Republica Moldova şi poziţia sa în complexul agroalimentar
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1938 158
Ultima descărcare din IBN:
2023-01-22 18:48
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439:664.6(478) (2)
Production and services according to economic sectors (1504)
Baking. Bread. Flour confectionery (72)
SM ISO690:2012
OLEINIUC, Maria. Caracteristica generală a sectorului de panificaţie din Republica Moldova şi poziţia sa în complexul agroalimentar. In: Economie şi Sociologie, 2011, nr. 1, pp. 77-82. ISSN 1857-4130.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economie şi Sociologie
Numărul 1 / 2011 / ISSN 1857-4130

Caracteristica generală a sectorului de panificaţie din Republica Moldova şi poziţia sa în complexul agroalimentar
CZU: 338.439:664.6(478)

Pag. 77-82

Oleiniuc Maria
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 27 noiembrie 2013


Rezumat

Analiza situaţiei actuale din Complexul Agroalimentare din Republica Moldova indică necesitatea de accelerare a proceselor de restructurare şi modernizare în întreprinderile alimentare, având în vedere importanţa economică şi socială a acestui complex în asigurarea unei abordări integrate şi durabile din progresul respectiv al ţării.

The analysis of the present situation in the agro-food complex from the Republic of Moldova indicate the necessity of acceleration of the restructuring and modernization processes in the alimentary companies, given the economical and social importance of this complex in the assurance of an integrated and sustainable progress of the country.

Cuvinte-cheie
industria de panificaţie, strategie, industria alimentară,

complex agroalimentar,

export