Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1938 158 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-22 18:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439:664.6(478) (2) |
Production and services according to economic sectors (1504) |
Baking. Bread. Flour confectionery (72) |
SM ISO690:2012 OLEINIUC, Maria. Caracteristica generală a sectorului de panificaţie din Republica Moldova şi poziţia sa în complexul
agroalimentar. In: Economie şi Sociologie, 2011, nr. 1, pp. 77-82. ISSN 1857-4130. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Economie şi Sociologie | ||||||
Numărul 1 / 2011 / ISSN 1857-4130 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439:664.6(478) | ||||||
Pag. 77-82 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Analiza situaţiei actuale din Complexul
Agroalimentare din Republica Moldova indică necesitatea
de accelerare a proceselor de restructurare şi
modernizare în întreprinderile alimentare, având în vedere
importanţa economică şi socială a acestui complex în
asigurarea unei abordări integrate şi durabile din
progresul respectiv al ţării. |
||||||
Cuvinte-cheie industria de panificaţie, strategie, industria alimentară, complex agroalimentar, export |
||||||
|