Principii de asociere a vinurilor artizanale cu bucatele regionale
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
253 5
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-22 12:03
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
392.86 (5)
Customs, manners, usage in private life (263)
SM ISO690:2012
LUCA, Nicolae, MINCIUNĂ, Nicolae. Principii de asociere a vinurilor artizanale cu bucatele regionale. In: Ştiinţă, educaţie, cultură , Ed. 1, 21 octombrie 2022, Chisinau. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2023, Vol.1, pp. 326-332. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1, 2023
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură"
1, Chisinau, Moldova, 21 octombrie 2022

Principii de asociere a vinurilor artizanale cu bucatele regionale

CZU: 392.86

Pag. 326-332

Luca Nicolae, Minciună Nicolae
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 25 aprilie 2023


Rezumat

In Moldova, viticulture and winemaking represent an important branch that generates a new area of economic activity: Wine tourism. By combining winemaking, gastronomy and cultural potential wine tourism is the most potent and promising perspective of national tourism. The association of wine with food used to be based only on empirical considerations. In this article, we propose to draw a new path for wine and food pairing.

Cuvinte-cheie
gastroenotourism, tradition, wine, association, Roua Ruștii, Delawar, Ghiurghiuliu, Copceac