Articolul precedent |
Articolul urmator |
253 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-22 12:03 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
392.86 (5) |
Customs, manners, usage in private life (263) |
SM ISO690:2012 LUCA, Nicolae, MINCIUNĂ, Nicolae. Principii de asociere a vinurilor artizanale cu bucatele regionale. In: Ştiinţă, educaţie, cultură , Ed. 1, 21 octombrie 2022, Chisinau. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2023, Vol.1, pp. 326-332. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.1, 2023 |
|||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" 1, Chisinau, Moldova, 21 octombrie 2022 | |||||||
|
|||||||
CZU: 392.86 | |||||||
Pag. 326-332 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
In Moldova, viticulture and winemaking represent an important branch that generates a new area of economic activity: Wine tourism. By combining winemaking, gastronomy and cultural potential wine tourism is the most potent and promising perspective of national tourism. The association of wine with food used to be based only on empirical considerations. In this article, we propose to draw a new path for wine and food pairing. |
|||||||
Cuvinte-cheie gastroenotourism, tradition, wine, association, Roua Ruștii, Delawar, Ghiurghiuliu, Copceac |
|||||||
|