Elaborarea opționalului citește și cunoaște-te! În concordanță cu prioritățile de politică educațională- ca premisă a dezvoltării imaginii de sine a elevilor din ciclul primar
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
329 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-24 15:58
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
373.3.015.3 (59)
Kinds of school providing general education (1998)
SM ISO690:2012
IRINA, Elena-Roxana. Elaborarea opționalului citește și cunoaște-te! În concordanță cu prioritățile de politică educațională- ca premisă a dezvoltării imaginii de sine a elevilor din ciclul primar In: Practici naționale și internaționale de profesionalizare a cadrelor didactice în contextul provocărilor societale, Ed. 1, 20-22 octombrie 2021, Chişinău. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2021, pp. 364-372. ISBN 978-9975-46-567-0..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Practici naționale și internaționale de profesionalizare a cadrelor didactice în contextul provocărilor societale 2021
Conferința "Practici naționale și internaționale de profesionalizare a cadrelor didactice în contextul provocărilor societale"
1, Chişinău, Moldova, 20-22 octombrie 2021

Elaborarea opționalului citește și cunoaște-te! În concordanță cu prioritățile de politică educațională- ca premisă a dezvoltării imaginii de sine a elevilor din ciclul primar

CZU: 373.3.015.3

Pag. 364-372

Irina Elena-Roxana12
 
1 Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă“ din Chişinău,
2 Casa Corpului Didactic Neamț, Județul Neamț
 
 
Disponibil în IBN: 26 aprilie 2022


Rezumat

Formarea învățătorilor cu privire la utilizarea textului literar pentru a forma o imagine de sine care să determine atingerea obiectivelor propuse de elev, să crească încrederea în forțele proprii, să dezvolte convingeri realiste despre sine printr-o percepție corectă a capacităților și a slăbiciunilor proprii și alegerea disciplinei opționale Citește și cunoaște-te! în vederea parcurgerii la clasele primare, pot constitui puncte de plecare în aplicarea unor politici educaționale centrate pe dezvoltare personală și socială.

Teacher training on the use of the literary text to form a self-image that will achieve the goals proposed by the student, increase self-confidence, develop realistic self-beliefs through a correct perception of their own abilities and weaknesses and choice optional discipline Read and get to know yourself! in order to go to primary school, they can be starting points in the application of educational policies focused on personal and social development.

Cuvinte-cheie
elev, imagine de sine, text literar, curriculum opţional, curs formare, competențe,

student, self-image, literary text, optional syllabus, training course, skills