Технология хранения винограда
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
176 0
SM ISO690:2012
ПОТАПЕНКО, А.. Технология хранения винограда. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 175-178. ISBN 978-9975-64-192-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2), 2010
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective,"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Технология хранения винограда


Pag. 175-178

Потапенко А.
 
Всероссийский научно-исследовательский институт виноградарства и виноделия имени Я.И. Потапенко
 
 
Disponibil în IBN: 13 octombrie 2021


Rezumat

Positive influence of bio stimulator Swit on change of quality indicators of berries and clusters of grapes sorts Pamyati Verderevskogo, Moldova and Moldova Jubilee is revealed. Optimum terms and concentration of processing of plants are defined by a biostimulator.

Cuvinte-cheie
sorts of grapes, bio stimulator, quality indicators, optimum terms, concentration of processing