Articolul precedent |
Articolul urmator |
406 27 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-09 15:53 |
SM ISO690:2012 VLADIUC, Ştefan. Brunificarea enzimatică. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.1, pp. 516-518. ISBN 978-9975-45-700-2 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2021 |
|||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021 | |||||
|
|||||
Pag. 516-518 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Fenomenul de brunificare este un fenomen dăunător pentru produsele alimentare, care distruge aspectul lor estetic, scade prețul și calitatea produsului. Fenomenul de brunificare enzimatică este o reacție chimică care poate fi controlată și stopată la necessitate prin divesre metode. De-și e o problem cunoscută de mult timp, necesitatea de mărire a productivității și calității fără apariția fenomenului de brunificare e din ce în ce mai actuală |
|||||
Cuvinte-cheie Brunificare enzimatică, polifenoli, tratament termic, fenomen de brunificare, fenoli. |
|||||
|