Brunificarea enzimatică
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
406 27
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-09 15:53
SM ISO690:2012
VLADIUC, Ştefan. Brunificarea enzimatică. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.1, pp. 516-518. ISBN 978-9975-45-700-2 (Vol. I).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2021
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021

Brunificarea enzimatică


Pag. 516-518

Vladiuc Ştefan
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Disponibil în IBN: 29 iunie 2021


Rezumat

Fenomenul de brunificare este un fenomen dăunător pentru produsele alimentare, care distruge aspectul lor estetic, scade prețul și calitatea produsului. Fenomenul de brunificare enzimatică este o reacție chimică care poate fi controlată și stopată la necessitate prin divesre metode. De-și e o problem cunoscută de mult timp, necesitatea de mărire a productivității și calității fără apariția fenomenului de brunificare e din ce în ce mai actuală

Cuvinte-cheie
Brunificare enzimatică, polifenoli, tratament termic, fenomen de brunificare, fenoli.