Researches concerning the determination of the anthocyanin fractions from cell cultures of vitis vinifera l. Using high performance liquid chromatography (HPCL)
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
332 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-14 13:26
SM ISO690:2012
LAZĂR, Anca-Alina, NEDELEA, Gabriel. Researches concerning the determination of the anthocyanin fractions from cell cultures of vitis vinifera l. Using high performance liquid chromatography (HPCL). In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 104-106. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Researches concerning the determination of the anthocyanin fractions from cell cultures of vitis vinifera l. Using high performance liquid chromatography (HPCL)


Pag. 104-106

Lazăr Anca-Alina, Nedelea Gabriel
 
Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine King Michael I of Romania
 
 
Disponibil în IBN: 7 octombrie 2020


Rezumat

The studies indicate the presence of three major and important anthocyanin compounds found for grape varieties of Vitis vinifera L.: cyanindin – 3 monoglucoside (in greater proportion), peonidin – monoglucoside and peonidin – 3, 5 diglucoside.

Cuvinte-cheie
anthocyanin, Vitis sp.cell cultures secondary metabolite production, H, P, L, C