Articolul precedent |
Articolul urmator |
332 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-03-14 13:26 |
SM ISO690:2012 LAZĂR, Anca-Alina, NEDELEA, Gabriel. Researches concerning the determination of the anthocyanin fractions from cell cultures of vitis vinifera l. Using high performance liquid chromatography (HPCL). In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 104-106. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (2), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 104-106 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The studies indicate the presence of three major and important anthocyanin compounds found for grape varieties of Vitis vinifera L.: cyanindin – 3 monoglucoside (in greater proportion), peonidin – monoglucoside and peonidin – 3, 5 diglucoside. |
||||||
Cuvinte-cheie anthocyanin, Vitis sp.cell cultures secondary metabolite production, H, P, L, C |
||||||
|