Current international preoccupations concerning the amelioration of the sweet cherries technological features
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
290 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-19 16:03
SM ISO690:2012
SÎRBU, Sorina, BECEANU, Dumitru. Current international preoccupations concerning the amelioration of the sweet cherries technological features. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 332-335. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Current international preoccupations concerning the amelioration of the sweet cherries technological features


Pag. 332-335

Sîrbu Sorina1, Beceanu Dumitru2
 
1 Statiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultura Iasi,
2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi
 
 
Disponibil în IBN: 9 iulie 2020


Rezumat

Sweet cherries are one of the most appreciated fruits in the world, especially for the fresh fruits market, and the improvement of their quality is the main subject discussed in many national and international scientific meetings. In this workpapers, the authors made a short review of the world trends regarding the amelioration of the sweet cherry technological features, on the bassis of the recent bibliographical sources.

Cuvinte-cheie
Sweet cherry, fruits quality trends, technological features