Articolul precedent |
Articolul urmator |
624 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-16 16:04 |
SM ISO690:2012 GRUMEZA-CLEFOS, Irina, BORȘ, Alexandra. Însușirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuși bioactivi. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 397-400. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2020 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020 | ||||||
|
||||||
Pag. 397-400 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetărilor privind influența șroturilor din plante oleaginoase și fibre alimentare de grâu asupra tocăturii pentru producerea semifabricatelor tocate din carne de ovină și pasăre pe parcursul păstrării în stare refrigerată la 0…+4 ºC, timp de 3 zile. Sunt determinate însușirile tehnologice a mostrelor experimentale. S-a constatat că adaosul funcţional de şrot și fibre alimentare în tocătura micilor îmbunătăţește însușirile tehnologice şi micșorează rata pierderilor după tratamentul termic a produsului finit. |
||||||
Cuvinte-cheie Semifabricate, carne, ovină, pasăre, Şrot, fibre alimentare, însușiri tehnologice |
||||||
|