Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
711 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-31 16:12 |
SM ISO690:2012 RUSSU-DELEU, Raisa, ANTOSII, Ludmila, LIPOVAN, Serghei, RAILEAN, Albert, GÎŢU, Lora, CHIRLICI, Alexei. Evaluarea igienică a condiţiilor de muncă, nutriţiei şi stării de sănătate a lucrătorilor restaurantelor clasice la implementarea tehnologiilor modern. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2014, nr. 3(54), pp. 113-115. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(54) / 2014 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
Pag. 113-115 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This article presents the results of a comprehensive study on occupation conditions, nutrition and health of classic’s restaurant workers to the implementation of modern technology. |
||||||
Cuvinte-cheie work conditions, health, classic restaurants Резюме, условия труда, состояние здоровья работников, классические рестораны |
||||||
|