Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2023 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 05.12.2023, accesat: 05.12.2023
Disponibil: https://ibn.idsi.md


Lista publicaţiilor: 20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară - 1 articole
  Publicaţii peste hotare - 1.

AutoriTitlul articoluluiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, VIZIREANU, Camelia, SANDULACHI, Elisaveta, POPESCU, LilianaThe influence of berry extracts on yogurt qualityEuro-AlimentEdiția 10, RGalati2021p. 36https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507711843-5114