Afișare rezultate
Composition and characteristics of goat milk: a review |
Bogdan-Golubi Nina |
Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-594 |
Cultura mixtă din tulpini autohtone de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-684 |
Biotechnological potential of lactic acid bacteria preserved in national collection of nonpathogenic microorganisms |
Bogdan-Golubi Nina |
Institute of Microbiology and Biotechnology, TUM |
Natural sciences in the dialogue of generations |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3430-9-1. |
Disponibil online 18 October, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-138 |
Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 10 December, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-430 |
Quality appreciation of goat milk as raw material for brined cheese production |
Bogdan-Golubi Nina |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3496-2-8; 978-9975-3496-1-1. |
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-379 |
Îmbunătăţirea calităţii produselor din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice) |
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009 |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-108 |
Evaluarea viabilității bacteriilor lactice din CNMN |
Bogdan-Golubi Nina, Slanina Valerina |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă |
Ediția 10, Vol.1. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2. |
Disponibil online 20 April, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-200 |
1-7 of 7