IBN
  



  













    
  


    
Close

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "storage methods"
Modificarea conținutului total de substanțe fenolice și a activității polifenoloxidazei în fructele de prun în funcție de influența SBA reglalg, microelemente și metoda de păstrare
Popovici Ana, Bujoreanu Nicolae, Svetlicenco Valentina, Gîscă Alina
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 7. 2023. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-81-128-6.
Disponibil online 8 June, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-218
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificarea activiății peroxidazei și a polifenoloxidazei în fructele de prun în dependență de varianta de tratare în perioada de vegetație și metodele de păstrare aplicate
Popovici Ana, Svetlicenco Valentina, Bujoreanu Nicolae
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 7. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-56-912-5.
Disponibil online 4 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-521
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects of using walnut oil cake in food industry
Grosu Carolina, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Paladi Daniela, Deseatnicova Olga, Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-37. Vizualizări-586
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3