IBN
  



  












    
  


    
Close

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "storage methods"

Modificarea activiății peroxidazei și a polifenoloxidazei în fructele de prun în dependență de varianta de tratare în perioada de vegetație și metodele de păstrare aplicate

Popovici Ana, Svetlicenco Valentina, Bujoreanu Nicolae
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 7. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-56-912-5.
Disponibil online 4 October, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-74
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prospects of using walnut oil cake in food industry

Grosu Carolina, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Paladi Daniela, Deseatnicova Olga, Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-176
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2