Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-20(28) pentru cuvîntul-cheie "food industry"
К вопросу формирования прибыли предприятий пищевой промышленности |
Cerednicenko Elena1, Cerednicenko Elizaveta2 |
2 Ирпенский экономический колледж обособленное подразделение Национального университета биоресурсов и природопользования Украины |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2020. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-091-1. |
Disponibil online 4 August, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-469 |
К вопросу эффективности технического переоснащения пищевой промышленности |
Cerednicenko Elena |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2020. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-091-1. |
Disponibil online 4 August, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-380 |
Развитие предприятий пищевой промышленности в Украине в условиях пандемии Covid-19 |
Krasnokuțka Natalia1, Kruhlova Olena2 |
The Collection. |
2. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-155-73-1. |
Disponibil online 15 April, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-377 |
Digitalizarea domeniului alimentar în condițiile pandemiei „Covid-19” |
Cojocaru Crina-Maria |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 20, Vol.3. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-1-6.. |
Disponibil online 11 April, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-333 |
Dimensiunea semantico-pragmatică a textelor din domeniul industriei alimentare |
Cerepanova Mariana |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-134 |
The mechanisms of self-regulation in various sectors of the economy: the case of the food industry |
Bondarenko Mykhailo, Nakonecinîi Andrei |
Odessа Polytechnic National University |
Teoria și practica administrării publice |
Ediția 27. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-698-9. |
Disponibil online 5 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-66 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia, Deseatnicov Olga, Ghendov-Moşanu Aliona, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-408 |
Importanța conservanților și aromelor asupra sănătății omului și impactul economic |
Frunze Camelia, Ciobanu Cristina |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă |
Ediția 11, Vol.3. 2024. Chişinău. ISBN 978-9975-46-908-1. |
Disponibil online 17 July, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-38 |
The image crisis and its impact on the reputation of an organization. Case study |
Rusnac Ludmila |
Moldova State University |
International Journal of Communication Research |
Nr. / 2022 / ISSN 2246-9265 |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-91 |
Influența performanței utilajului tehnologic asupra calității produselor alimentației publice |
Ţîmpău Mihaela, Şpac Ghenadie |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-15. Vizualizări-569 |
Efectele capitalismului asupra obiceiurilor alimentare ale românilor |
Autor Nou |
Dezvoltarea economico-socială durabilă a euroregiunilor şi a zonelor transfrontaliere |
Vol.42. 2022. Iași, România. ISSN 2971- 8740 ISSN- L 2971- 8740. |
Disponibil online 26 December, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-326 |
Strategii didactice în abordarea interdisciplinară a disciplinelor din aria curriculară Tehnologii |
Molnar Mihai, Filip Marinela |
Învățarea școlară în contextul provocărilor societale |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-859-6. |
Disponibil online 17 February, 2024. Descarcări-3. Vizualizări-168 |
Increasing of ECO-efficiency in food industry by processes reengineering |
Hadzhiev Bozhidar, Prokopov Tsvetko, Pasheva Anna |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-487 |
Apication of resonace effects in food industry |
Melenciuc Mihail, Stoicev Petru, Lupaşco Andrei |
Moldova State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-484 |
Diagnosis and assessment of the economic potential of vegetable production |
Movileanu Veronica |
State Agrarian University of Moldova |
Scientific papers. Series “Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development” |
Nr. / 2009 / ISSN 2284-7995 /ISSNe 2285-3952 |
Disponibil online 27 March, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-115 |
Natural conditions and economic factors affecting the territorial organization of food industry enterprises in Nakhchivan Autonomous Republic |
Suleymanov Mahammad |
Development Through Research and Innovation |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3590-5-4. |
Disponibil online 16 March, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-354 |
Profilul industriei prelucrătoare agroalimentare în statele UE28 |
Rusali Mirela-Adriana |
Creşterea economică în condiţiile globalizării |
Ediția 14, Vol.1. 2019. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-3305-6-5. |
Disponibil online 23 October, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-727 |
Patterns and peculiarities of translating the terminology of food industry |
Verbiţkii Serghei, Kuts Oleksandr |
Probleme de filologie: aspecte teoretice şi practice |
Ediţia 10. 2024. Bălţi. ISBN 978-9975-50-323-5. |
Disponibil online 22 August, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-31 |
Use of brewers' spent grain in food production |
Şaitan Olesea, Reşitca Vladislav, Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-11. Vizualizări-411 |
1-20 of 28