Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-5(5) pentru cuvîntul-cheie "syneresis"
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt |
Cartaşev Anatolie |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-709 |
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention |
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Reşitca Vladislav, Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-714 |
A way to prevent syneresis in fruit fillings prepared with gellan gum |
Cropotova Janna, Popel Svetlana |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Scientific Papers Series D. Animal Science |
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750. |
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-578 |
Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci |
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Reşitca Vladislav, Ciumac Jorj |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(55) / 2019 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-657 |
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă |
Cușmenco Tatiana |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-264 |
1-5 of 5