............................................................................................................................................................................................................................
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
А | Б | В | Г | Д | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ю | Я |
............................................................................................................................................................................................................................
Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Cuvinte-cheie (28): vinuri tinere roșii (1), fermentații alcoolice și malolactice (1), semințe de viță-de-vie (1)
Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice | 2/5 |
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 10 2 publicatii cu CZU (20%) 1 publicatii cu DOI (10%) | |
Dinamica publicării și indexării în IBN | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |
Autori unici pe ani | |
Numărul de articole descărcate pe ani | |
Numărul de articole accesate pe ani | |
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări | |
Identificatori | 1 ORCID (16.7%), , |
Brevete | Tabel(1) |
H-index autori |
Articole în reviste din RM - 5. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
2021 - 1 |
Optimizarea conținutului substanțelor fenolice în tehnologia vinurilor tinere roșii „Primeur” și „Virgin” |
Borta Ion |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(63) / 2021 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-251 |
2016 - 1 |
Optimizarea fermentaţiei malolactice în obţinerea vinurilor tinere roşii |
Găină Boris , Borta Ion , Prida Ion , Târa Vasile |
Biotehnologii avansate – realizări şi perspectiveSimpozionul ştiinţific naţional cu participare internaţională |
Ediţia IV-a. 2016. Chișinău, Republica Moldova. . 29-29. |
Disponibil online 12 September, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-571 |
2015 - 1 |
Tehnologie aplicativă la prelucrarea strugurilor cu aciditatea excesivă |
Vacarciuc Liviu , Prida Ion , Borta Ion |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” |
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 239-243. |
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-693 |
2013 - 4 |
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor |
Prida Ion , Ialovaia Antonina , Krajevskaia Alla , Ţîra Valeriu , Luca Vasile , Coceva Elena |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(44) / 2013 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 27 May, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-292 |
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor |
Prida Ion , Ialovaia Antonina , Krajevskaia Alla , Ţîra Valeriu , Luca Vasile , Coceva Elena |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3(45) / 2013 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-263 |
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor |
Prida Ion , Ialovaia Antonina , Krajevskaia Alla , Ţîra Valeriu , Luca Vasile , Coceva Elena |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 4(46) / 2013 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-255 |
Оптимальные способы стабилизации вин |
Прида И. , Яловая А. , Кражевская А. , Цыра В. , Лука В. , Кочева Е. |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(44) / 2013 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 27 May, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-286 |
2012 - 3 |
Aromatic potential as an alternative method for characterization of yeast strains |
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Şova Antonida , Tsira V. , Luca Vasile |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 327-330. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-450 |
Study of yeast strains saccharomyces vini from wine centre "Cricova" on the temperature factor |
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Şova Antonida , Tsira V. , Luca Vasile |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 319-322. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-902 |
Technological appreciation of yeast strains from the wine center "Cricova" |
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Şova Antonida , Tsira V. , Luca Vasile |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 323-326. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-881 |