IBN
Close

Turtoi Maria

Publicaţii la conferinţe din RM - 4, Descărcări - 49, Vizualizări - 1751
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2017 - 1

Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131.
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-369
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 82-87.
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-590
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație
Rumeus Iurii , Turtoi Maria
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-259
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Influence of ultraviolet light treatment on surface decontamination of fresh-cut fruits
Turtoi Maria
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 106-111.
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-533
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4