Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Quality appreciation of goat milk as raw material for brined cheese production |
Bogdan-Golubi Nina |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. Universitatea de Stat din Comrat. 262-265. |
Disponibil online 22 February, 2021 |
Procedeu inovativ de maturare a preparatelor din carne |
Golubi Roman , Bogdan-Golubi Nina |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia "Artpoligraf". 62-62. |
Disponibil online 11 June, 2021 |
Mathematical modeling tool for microbial growth |
Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman |
Scientific Collection ”InterConf” |
Vol. 41. 2021. Tokyo, Japan. Otsuki Press. 696-698. |
Disponibil online 14 October, 2021 |
Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră |
Bogdan-Golubi Nina |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 10 December, 2020 |
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
High viability of lactic acid bacteria in culture-protective medium modified through mathematical modeling |
Bogdan-Golubi Nina |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 70-71. |
Disponibil online 19 February, 2019 |
Goat milk as a potential source of new prospective strains of lactic acid bacteria |
Rudic Valeriu , Bogdan-Golubi Nina |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 104-105. |
Disponibil online 14 March, 2019 |
The potential of goat milk for new products |
Bogdan-Golubi Nina |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 45-47. |
Disponibil online 10 August, 2021 |
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 64-64. |
Disponibil online 15 February, 2019 |
Молочнокислые бактерии, выделенные из самоквасного творога |
Bogdan-Golubi Nina |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 63-63. |
Disponibil online 15 February, 2019 |
Разработка технологии получения сывороточных ферментированных напитков |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 37-40. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
The technology of nonwaste processing of the whey |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 102-102. |
Disponibil online 23 May, 2019 |
1-17 of 17