IBN
Close
Georgescu Ana-Maria
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD
Scopus Author ID

Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2

2023 - 1

Retention of Phthalates in Wine Using Nanomaterials as Chemically Modified Clays with H20, H30, H40 Boltron Dendrimers
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 , Georgescu Ana-Maria1 , Rosu Ana-Maria1 , Scutaru Iury2 , Nedeff Florin-Marian3 , Sturza Rodica2 , Nistor Ileana-Denisa3
1 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
2 Technical University of Moldova,
3 "Vasile Alecsandri" University of Bacau
Nanomaterials
Vol. 13, / 2023 / ISSN 2079-4991 / ISSNe 2079-4991
Disponibil online 4 September, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-123
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Possible using of clay-based nanomaterials in environmental depollution
Georgescu Ana-Maria , Arus Alisa-Vasilica , Platon Nicoleta , Nardou Françoise , Nistor Ileana-Denisa
"Vasile Alecsandri" University of Bacau
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-213
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Synthesis, characterization and testing of a new material obtained on the basis of natural clay intercalated with silver ions
Mirila Diana-Carmen , Raducanu Dumitra , Rosu Ana-Maria , Georgescu Ana-Maria , Nistor Ileana-Denisa
"Vasile Alecsandri" University of Bacau
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-216
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

In situ lactic acid removal from a characteristic fermentation medium (yoghurt) preparation by its retention onto hydrotalcite-type anionic claystatistical modelling
Arus Alisa-Vasilica1 , Pârvulescu Oana-Cristina2 , Platon Nicoleta1 , Georgescu Ana-Maria1 , Muntianu Gabriela1 , Nistor Ileana-Denisa1
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau,
2 University Politehnica of Bucharest
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The using of hen eggshells powder at bread fabrication
Platon Nicoleta , Arus Alisa-Vasilica , Georgescu Ana-Maria , Nistor Ileana-Denisa
"Vasile Alecsandri" University of Bacau
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-235
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5