Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
Contribution of forcemeat components on the producing of raw-dried salami with starter cultures |
Ili Vasile |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 25, Nr. 2 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 6 November, 2018. Descarcări-3. Vizualizări-584 |
Raw-dried salami: influence of initial composition for acceleration of drying |
Macari Artur1 , Ili Vasile1 , Baerle Alexei1 , Mardar Maryna2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Odessa National Academy of Food Technologies |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-739 |
Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte |
Ili Vasile , Crucerescu Vladimir , Șendrea Lilia , Cebotari Corina , Macari Artur |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-105 |
Starter cultures MF 42–k in the preparation of raw dried sausages |
Ili Vasile |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-471 |