IBN
Close
Luca Vasile
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 4
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5

2013 - 6

Dinamica substanţelor terpenice în vinurile de muscat alb pe parcursul fermentării alcoolice a mustului
Taran Nicolae , Luca Vasile , Taran Marina , Ponomariova Irina , Soldatenco Eugenia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 11 June, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-676
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb
Luca Vasile , Taran Nicolae , Taran Marina , Ponomariova Irina , Soldatenco Eugenia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 11 June, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-691
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor
Prida Ion1 , Ialovaia Antonina1 , Krajevskaia Alla1 , Ţîra Valeriu2 , Luca Vasile2 , Coceva Elena2
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(44) / 2013 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 27 May, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-275
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor
Prida Ion1 , Ialovaia Antonina1 , Krajevskaia Alla1 , Ţîra Valeriu2 , Luca Vasile2 , Coceva Elena2
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(45) / 2013 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-252
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Procedee de stabilizare optimă a vinurilor
Prida Ion1 , Ialovaia Antonina1 , Krajevskaia Alla1 , Ţîra Valeriu2 , Luca Vasile2 , Coceva Elena2
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(46) / 2013 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Оптимальные способы стабилизации вин
Прида И.1 , Яловая А.1 , Кражевская А.1 , Цыра В.2 , Лука В.2 , Кочева Е.2
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Combinatul de productie a vinurilor "Cricova"
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(44) / 2013 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 27 May, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Aromatic potential as an alternative method for characterization of yeast strains
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Şova Antonida2 , Tsira V.2 , Luca Vasile2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 S.C. „Cricova”
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-433
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study of yeast strains saccharomyces vini from wine centre "Cricova" on the temperature factor
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Şova Antonida2 , Tsira V.2 , Luca Vasile2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 S.C. „Cricova”
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-889
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technological appreciation of yeast strains from the wine center "Cricova"
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Şova Antonida2 , Tsira V.2 , Luca Vasile2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 S.C. „Cricova”
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-865
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 9 of 9