Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
Google Scholar ID
Sciprofile
Teze/Rezumate în culegeri - 10.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 7
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Influence of the edible coatings' viscosity on organoleptic characteristics of walnut kernels |
Boiştean Alina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Natibulina Maria |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-620 |
The influence of food coatings on the microbiological state of walnut kernel |
Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-679 |