IBN
Close
Boiştean Alina
Cuvinte-cheie (111): vinegar (3), acid acetic (3), oțet (3)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
Google Scholar ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 18. Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 8

Evaluation of the quality of vegan sauce with the addition of multifunctional compounds
Boiştean Alina1 , Chirsanova Aurica1 , Chiselitsa Natalia2 , Chiselita Oleg2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-50
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isolation, characterization and application of acetic acid bacteria from local wine products
Boiştean Alina1 , Chirsanova Aurica1 , Sturza Rodica1 , Găină Boris2
1 Technical University of Moldova,
2 Academy of Sciences of Moldova
Microbial Biotechnology
Ediția 5, R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8.
Disponibil online 19 November, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-116
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review
Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-55
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juice
Boiştean Alina1 , Chirsanova Aurica1 , Sturza Rodica1 , Găină Boris2
1 Technical University of Moldova,
2 Academy of Sciences of Moldova
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-96
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes
Chirsanova Aurica1 , Ţiţei Victor2 , Boiştean Alina1 , Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Zacuțelu Marcel1
1 Technical University of Moldova,
2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru"
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-59
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica , Siminiuc Rodica , Ţurcanu Dinu , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-18
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Chirsanova Aurica , Reşitca Vladislav , Capcanari Tatiana , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-68
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-42
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 6

Aspects of vinegars production and marketing
Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 4(2) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 1 June, 2021. Descarcări-15. Vizualizări-230
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bee honey: history, characteristics, properties, benefits and adulteration in the beekeeping sector
Chirsanova Aurica1 , Capcanari Tatiana1 , Boiştean Alina1 , Khanchel El Mehdi Imen2
1 Technical University of Moldova,
2 Manouba University
Journal of Social Sciences
Nr. 4(3) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 21 September, 2021. Descarcări-205. Vizualizări-833
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the color as a characterization parameter of honey from Tunisia, Romania and Moldova
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-54. Vizualizări-585
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grape pomace as a filler in wine vinegar fermentation
Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-559
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Palynological, physico-chemical and biologically active substances profile in some types of honey in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Capcanari Tatiana , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-192
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects for the use of agricultural waste as a substrate for acetic fermentation
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-104
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 3

Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Boiştean Alina , Reşitca Vladislav , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-16. Vizualizări-409
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul adăugării unor nutrimenţi asupra procesului de obţinere a oţetului de mere
Boiştean Alina12
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Academia de Ştiinţe a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-359
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Methodological aspects of real-time PCR usage in acetobacter detection
Boiştean Alina1 , Chirsanova Aurica1 , Zgardan Dan1 , Mitina Irina2 , Găină Boris3
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection,
3 Academy of Sciences of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 22 September, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-379
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Влияние процесса озонирования на содержание нитратов в клубнеплодах
Золотарева Алeна , Boiştean Alina
Технический Университет Молдовы
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6.
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-339
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 4

Influence of the edible coatings' viscosity on organoleptic characteristics of walnut kernels
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica , Natibulina Maria
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-427
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibilities of using soy proteine isolate for the packaging of Juglans Regia l. Nuts
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-493
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 26