Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 18. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Evaluation of the quality of vegan sauce with the addition of multifunctional compounds ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-50 |
Isolation, characterization and application of acetic acid bacteria from local wine products ![]() ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Academy of Sciences of Moldova |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5, R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8. |
Disponibil online 19 November, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-116 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-55 |
Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juice ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Academy of Sciences of Moldova |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-96 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-59 |
The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-18 |
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks ![]() ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-68 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-42 |
Aspects of vinegars production and marketing ![]() ![]() |
Boiştean Alina ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4(2) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 1 June, 2021. Descarcări-15. Vizualizări-230 |
Bee honey: history, characteristics, properties, benefits and adulteration in the beekeeping sector ![]() ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Manouba University |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4(3) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 21 September, 2021. Descarcări-205. Vizualizări-833 |
Evaluation of the color as a characterization parameter of honey from Tunisia, Romania and Moldova ![]() ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-54. Vizualizări-585 |
Grape pomace as a filler in wine vinegar fermentation ![]() ![]() |
Boiştean Alina ![]() |
Technical University of Moldova |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-559 |
Palynological, physico-chemical and biologically active substances profile in some types of honey in the Republic of Moldova ![]() ![]() |
Chirsanova Aurica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-192 |
Prospects for the use of agricultural waste as a substrate for acetic fermentation ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-104 |
Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova ![]() |
Chirsanova Aurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-16. Vizualizări-409 |
Impactul adăugării unor nutrimenţi asupra procesului de obţinere a oţetului de mere ![]() |
Boiştean Alina12 ![]() |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Academia de Ştiinţe a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-359 |
Methodological aspects of real-time PCR usage in acetobacter detection ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, 3 Academy of Sciences of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 22 September, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-379 |
Влияние процесса озонирования на содержание нитратов в клубнеплодах ![]() |
Золотарева Алeна , Boiştean Alina ![]() |
Технический Университет Молдовы |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-339 |
Influence of the edible coatings' viscosity on organoleptic characteristics of walnut kernels ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-427 |
Possibilities of using soy proteine isolate for the packaging of Juglans Regia l. Nuts ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7. |
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-493 |