IBN
Close
Cropotova Janna
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID
ORCiD
ResearcherID
Sciprofile

Articole în reviste din RM - 8. Publicaţii la conferinţe din RM - 11. Publicaţii peste hotare - 8.
Publicații indexate în SCOPUS - 6. Teze/Rezumate în culegeri - 2. Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2020 - 2

Produse de panificaţie pentru o alimentaţie sănătoasă
Драганова Елена , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Паршакова Лидия , Кропотова Ж. , Колесниченко Александра , Зырянова Елена , Вычерова Л. , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-162
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologia de fabricare a umpluturilor termostabile în baza sistemelor de stabilizare
Попель Светлана , Кропотова Ж. , Паршакова Лидия , Колесниченко Александра , Пыргарь Елена , Драганова Елена , Зырянова Елена , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Alimente de calitate pentru o viață sănătoasă
Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1-2(79-80) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 21 November, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-308
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  
Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Vîcerova Larisa , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 August, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-667
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of the composition of fillings with heat-stable properties
Popel Svetlana , Cropotova Janna , Parshakova Lidia , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Colesnicenco Alexandra , Pujailo Evdochia , Zyryanova E.
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-637
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 4

A strategic approach towards changing consumer eating behavior through a novel e-platform “chef2plate”
Cropotova Janna1 , Suciu George2 , Vulpe Alexandru3
1 Technical University of Moldova,
2 Beia Consult International,
3 University Politehnica of Bucharest
Advances in Intelligent Systems and Computing
Ediția a 5-a, Vol. 569. 2017. Dusseldorf, Germania. ISSN 21945357.
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-267
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of seedless grape varieties for developing dairy-free creams
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(41) / 2017 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-260
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thermal properties of fruit fillings as a function of different formulations
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Rocculi Pietro2 , Popel Svetlana1 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Structure
Nr. 14 / 2017 / ISSN 2213-3291
Disponibil online 6 September, 2018. Descarcări-0. Vizualizări-852
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Функциональные хлеба с инулином
Попель Светлана , Драганова Елена , Кропотова Ж. , Колесниченко Александра , Паршакова Лидия , Пужайло Евдокия , Пыргарь Елена
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(69) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 15 June, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-1005
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 8

A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Cocci Emiliano2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 194, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-313
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Crearea compoziţiei autohtone de adaosuri de fier şi vitamine pentru fortificarea făinii şi produselor de panificaţie
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Suvorova Galina , Pîrgari Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-328
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Development and quality assessment of heat-stable fruit fillings containing dietary fibers
Cropotova Janna
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(39) / 2016 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-274
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Dellarosa Nicolo2 , Laghi Luca2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Vol. 195, / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-293
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea umpluturilor termostabile pentru produse de panificaţie
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-21. Vizualizări-878
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fibrele alimentare utilizate pentru fabricarea produselor funcţionale
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(63) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 18 June, 2019. Descarcări-60. Vizualizări-739
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa congelării asupra calităţii umpluturilor de fructe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena , Suvorova Galina , Vîcerova Larisa
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-272
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polizaharide de origine vegetală - stabilizatori de perspectivă pentru fabricarea umpluturilor termostabile din fructe, pomuşoare şi legume
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 June, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-700
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Fortificarea făinii de grâu cu suplimente de vitamine şi minerale
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Pîrgari Elena , Cropotova Janna
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-42. Vizualizări-723
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

A new opportunity for disseminating food science and technology knowledge at national and EU-level
Cropotova Janna1 , Schleining G.2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Asociația ISEKI-Food, Viena
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-520
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 3

A way to prevent syneresis in fruit fillings prepared with gellan gum
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Scientific Papers Series D. Animal Science
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750.
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-578
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Development of heat-stable fruit fillings using gellan gum as stabilizer
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Scientific Papers Series D. Animal Science
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750.
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of different berry varieties on the overall quality of reduced-sugar jams
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Sava Parascovia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 4 June, 2019. Descarcări-42. Vizualizări-1040
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 7

A study on oxidative stability of vegetable oil blends with optimal ratio of polyunsaturated fatty acids
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-420
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
An experimental study regarding the influence of the relationship between recipe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-429
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Functional bread with iodine
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-374
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heat stability and quality characteristics of the fruit fillings used in production of local bakery products
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-19. Vizualizări-546
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mercury-contaminated fish and essential fatty acids:Problems and solutions
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemistry Journal of Moldova
Nr. 1(7) / 2012 / ISSN 1857-1727 / ISSNe 2345-1688
Disponibil online 14 December, 2013. Descarcări-4. Vizualizări-910
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils
Parshakova Lidia , Popel Svetlana , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Soboleva Inessa
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-362
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects of the use of vitamin and mineral complexes developed for elimination of iron and acid folic deficiency in the republic of Moldova
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-500
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 1

Prognoza asistată de calculator a compoziţiei echilibrate de acizi graşi polinesaturaţi omega-3 şi omega-6 în amestecuri de uleiuri
Cropotova Janna
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
International Conference of Young Researchers
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5.
Disponibil online 21 May, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-259
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010 - 1

Studiul termoplasticitătii fructelor uscate pentru elaborarea compoziţiei noi de bomboane
Cropotova Janna12
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
International Conference of Young Researchers
Ediția 8. 2010. Chişinău. ISBN 978-9975-9898-4-8..
Disponibil online 5 May, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-273
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 31 of 31