Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Articole în reviste din RM - 6. Publicaţii la conferinţe din RM - 7. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 5
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Effect of Fermentation of Concentrated Whey on the Production of Organic Acids during Electroprocessing |
Vutcariova Irina |
Institute of Applied Physics, MSU |
Surface Engineering and Applied Electrochemistry |
Vol. 59, / 2023 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002 |
Disponibil online 27 July, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-109 |
Preparation of L(+)-Lactic Acid upon Electroactivation of Serum |
Vutcariova Irina , Balan Gheorghe , Bologa M. |
Institute of Applied Physics, MSU |
Surface Engineering and Applied Electrochemistry |
Vol. 59, / 2023 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002 |
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-52 |
Получение L(+)-молочной кислоты при электроактивировании сыворотки |
Вуткарева Ирина , Балан Г. , Болога Мирча |
Институт прикладной физики, ГУМ |
Электронная обработка материалов |
Nr. 3(59) / 2023 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 21 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-128 |
Влияние кислотности молочной сыворотки на процесс получения уксусной кислоты при электрообработке вторичного сырья молочной промышленности |
Вуткарева Ирина |
Институт прикладной физики |
Наука, питание и здоровье |
Partea 2. 2021. Минск, Республика Беларусь. ISBN 978-985-08-2746-3 (ч. 2). |
Disponibil online 11 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-321 |
Влияние ферментации концентрированной молочной сыворотки на выделение органических кислот при электрообработке |
Вуткарева Ирина |
Институт прикладной физики |
Электронная обработка материалов |
Nr. 2(57) / 2021 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 5 May, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-299 |
Effect of the whey concentration degree on the electrical processing with the aim to isolate organic acids |
Vutcariova Irina , Solonari Sergiu |
Institute of Applied Physics |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-599 |
Preparation of lactic acid from fermented whey |
Vutcariova Irina |
Institute of Applied Physics |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Ediția 9. 2018. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-857 |
Procesarea zerului concentrat prin electroliza |
Vutcariova Irina |
Institutul de Fizică Aplicată al AŞM |
Microelectronics and Computer Science |
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0. |
Disponibil online 2 November, 2017. Descarcări-5. Vizualizări-525 |
Studierea procesului de condensare a zerului |
Solonari Sergiu1 , Vutcariova Irina1 , Rusu Maria2 , Balan Gheorghe1 , Bologa Mircea1 |
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM, 2 Institutul de Chimie al AŞM |
Microelectronics and Computer Science |
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0. |
Disponibil online 31 October, 2017. Descarcări-8. Vizualizări-841 |
Tratarea zerului concentrat prin electroliză |
Vutcariova Irina |
Institutul de Fizică Aplicată al AŞM |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 6, Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 19 September, 2018. Descarcări-4. Vizualizări-517 |
Improvement of alcoholic fermentation of the partial deproteinized whey |
Vutcariova Irina |
Institute of Applied Physics |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-487 |
Processing whey by vacuum evaporation |
Vutcariova Irina , Solonari Sergiu , Bologa M. |
Institute of Applied Physics |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-523 |
Особенности получения молочной кислоты из частично депротеинизированной сыворотки |
Вуткарева Ирина , Болога Мирча |
Институт прикладной физики АНМ |
Электронная обработка материалов |
Nr. 5(51) / 2015 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 20 January, 2016. Descarcări-3. Vizualizări-803 |
Особенности получения этанола из частично депротеинизированной молочной сыворотки |
Вуткарева Ирина , Болога Мирча |
Институт прикладной физики АНМ |
Электронная обработка материалов |
Nr. 3(51) / 2015 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 19 January, 2016. Descarcări-12. Vizualizări-917 |
Improvement of electric process of lactic acid production |
Vutcariova Irina , Bologa M. , Solonari Sergiu |
Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-577 |
EMT 33 P Electrohydrodynamic technology of obtaining bioethanol from deproteinized whey |
Bologa M.1 , Maximuc Evghenii1 , Barba Alic2 , Gorincioi Elena2 , Vutcariova Irina1 |
1 Institute of Applied Physics, 2 Institute of Chemistry |
Materials Science and Condensed Matter Physics |
Editia 6. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-66-290-1. |
Disponibil online 27 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-644 |