IBN
Close
Laghi Luca
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(0)
ORCiD
Scopus Author ID

Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1

2016 - 1

Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Dellarosa Nicolo2 , Laghi Luca2 , Romani Santina2 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Chemistry
Nr. 195 / 2016 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 4 August, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-91
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1