Ghendov-Moşanu Aliona
Publicaţii la conferinţe din RM - 58, Descărcări - 680, Vizualizări - 27426
Foaming agents of vegetable origin for the manufacture of fasting confectionery products |
Ghendov-Moşanu Aliona |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. . 202-202. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-283 |
Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract |
Popescu Liliana , Cojocari Daniela , Ghendov-Moşanu Aliona , Balan Greta , Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 48-48. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-124 |
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content |
Ghendov-Moşanu Aliona , Mazur Mihail , Bulgaru Viorica , Celac Valentin , Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 49-49. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-154 |
Application of unconventional methods for the extraction of pectin from apple pomage |
Gurev Angela , Cesko Tatiana , Dragancea Veronica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 54-54. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-79 |
The effect of brewer’s spent grain concentration on the degree of maturation of bread sourdough |
Ţărnă Ruslan , Şaitan Olesea , Rubtsov Silvia , Ghendov-Moşanu Aliona |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 55-55. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-109 |
Apple pomace - a functional ingredient in the manufacture of novel foods |
Ghendov-Moşanu Aliona |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 8-8. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-70. Vizualizări-448 |
Tescovina de mere - ingredient funcțional în fabricarea produselor alimentare noi |
Ghendov-Moşanu Aliona |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 9-9. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-47. Vizualizări-473 |
The use of apple pomace in the manufacture of yogurt |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Cesko Tatiana |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 54-54. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-25. Vizualizări-402 |
Utilizarea tescovinei de mere in fabricarea iaurtului |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Autor Nou |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 55-55. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-20. Vizualizări-399 |
Influence of pulsating electric field (PEF) pre-treatment on the extraction efficiency of phenolic compounds from grape marc |
Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Patraș Antoanela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 145-146. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-360 |
Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilage |
Cojocari Daniela , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 149-150. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-335 |
Influence of vegetable powders on the rheological properties of pasta dough |
Ghendov-Moşanu Aliona , Codina Georgiana Gabriela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 151-152. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-319 |
EEC-D-PS14_Influence of Vegetable Powders on the RheologicalProperties of Pasta Dough |
Ghendov-Moşanu Aliona , Codina Georgiana Gabriela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-275 |
EEC-D-PS15_Influence of Pulsating Electric Field (PEF) Pre-treatment on the Extraction Efficiency of Phenolic Compounds from Grape Marc |
Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Patraș Antoanela |
Ecological and environmental chemistry |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-267 |
Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă |
Ceșko Tatiana , Dicusar Galina , Ghendov-Moşanu Aliona |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 345-346. |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-370 |
Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație |
Şaitan Olesea , Ţărnă Ruslan , Ghendov-Moşanu Aliona |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 347-348. |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-17. Vizualizări-410 |
Cercetarea condițiilor de obținere a apei de fierbere de năut pentru utilizare în cofetărie |
Mazur Mihail , Ghendov-Moşanu Aliona , Celac Valentin |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 375-376. |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-30. Vizualizări-407 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. Moldova State University. 225-225. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-271 |
Evaluation of antioxidant activity in vitro of donuts enriched with berry powder |
Popovici Violina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 21-21. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-227 |
Quality indices of vegetable sponge-type confectionery products, obtained from aquafaba |
Mazur Mihail , Celac Valentin , Ghendov-Moşanu Aliona |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 27-27. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-454 |